dimecres, 14 de març del 2018

Un Almirant Corsari per a l'Aliança Rebel (IV)

(...)

En Luke no està per romanços i decideix agafar el rifle blàster de la nau enlloc de la pistola blàster que porta a la cartutxera. En Crom i en Toni també agafen posicions per començar a disparar. El cel s'il·lumina amb els flaixos d'energia dels blàsters i en Luke, ben recolzat, es planta davant l'avanç de l'enorme bèstia llampegant per fregir-la amb el fusell. 
Impacta? Sí! És un bon tret? Sí, és impressionant! Hauria destrossat a qualsevol enemic? Sí, i tant! Però aquest oponent és enorme i malgrat el dany rebut encara té prou resistència i inèrcia com per embestir en Luke, que surt disparat com si fos un ninot.
- Llum! Com coi ho parem això? - En Toni crida a viva veu mentre s'afanya a anar a recollir en Luke, malferit. Els nervis donen pas a la histèria: si la bèstia amb un sol cop ha pogut fer saltar els 80kg que pesa en Luke, destrossarà la nau en segons!
La Llum entra en escena. I no ho podria fer de millor manera: resolutiva i amb caràcter. Apareix per la porta de la nau GR-75 micro, blàster en mà per acribillar la bèstia i pregonant:
- Foc! El foc l'espanta!
En Crom, valent com i quan cal, salta per protegir en Luke. El cap li va ràpid: com a home d'armes seguiria disparant fins esgotar el carregador però ha copsat que fins i tot l'espectacular tret de fusell d'en Luke no ha abatut el Ghest, dubta què fer. La veu inspiradora de la LLum el fa reaccionar. D'una rebolada agafa dues branques en flames i avança cap a la descomunal serp blavosa, fent bandades per espantar-la. I funciona! La serp elèctrica frena i comença a recular, s'allunya de l'improvitzat campament i es perd en la foscor del prat...

Com qui s'acaba de llevar, en Roger s'aclareix la veu. Les armes no són el seu fort: ell és pilot, poc més que taxista, i durant l'acció s'ha mantingut a cobert.
- Carai, quin monstre eh!... Ehem, millor que m'afanyi a acabar de reparar la nau i fotem el camp d'aquí. Intenta tapar la por fent-se l'estoic però se li escapa un riure fi ple de nerviosisme.
Els aventurers acaben de tancar el perímetre de pals i branques en flames entorn la nau de forma que el Ghest no torna a aparèixer. Al cap d'unes hores la nau està prou funcional com per seguir el viatge cap als sistema Piros, i el més important: la tempesta solar s'ha esvaït. Durant aquesta part del viatge, en Luke es recupera de les ferides gràcies a les cures de la Llum. 
- Ja hi som. Inicio descens a l'espaiport del planeta Gorlan, prepareu-vos.

Després de gestionar l'accés i el registre protocolari de la nau a les autoritats de l'espaiport, en Roger, ara més calmat, s'interessa per què faran els aventurers. La Llum ho té clar: cal anar a la zona dels baixos fons de la ciutat, allà començaran a investigar per trobar el misteriós Borgelius. Si es tracta de convèncer a un contrabandista perquè s'uneixi a l'Aliança Rebel, on millor que començar a buscar-lo a una de les cantines del barri? 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Campanya Stargate II - Antecedents

El Programa Stargate: explorant la Galàxia. Pràcticament fa un any que es va formar la unitat SG-29 dins del Programa Stargate. La coma...