dimarts, 1 de maig del 2018

Natasha Romanova

Personatge pregenerat de Stargate

Nom: Natasha Romanova
SobrenomVídua Negra
Classe/professió/especialitat: ESPIA - monk (monjo) 1/rogue (murri) 1

Atributs (modificador):
Força: 12 (+1)
Destresa: 16 (+3)
Constitució: 14 (+2)
Intel·ligència: 14 (+2)
Saviesa: 12 (+1)
Carisma: 14 (+2)

Dots: impacte sense armes millorat (PF), presa millorada (PF), subtilesa amb les armes (PF), gallet ràpid (SG), combat amb dues armes (PF), dempeus d'un salt (SG)

Trets: experta en armadura, encantadora

Rerefons i fitxa de personatge

- Una baguette i el seu canvi. Que tingui un bon dia! – Li va desitjar la dependenta com cada matí. La Natasha, com sempre, va donar les gràcies a la fornera. De fet, l’hi està més agraïda del que la pròpia venedora es pensa ja que és l’única persona en la seva vida que li desitja el bé, encara que sigui un bon dia retòric i reflex.

La Natasha viu sola en un pis gran. No té família, ni parella, tampoc amics íntims. Aquest escenari sembla trist i miserable, i això que la seva forma de vida és plena de contactes i es relaciona amb molta gent diferent. Tanmateix, aquestes relacions són estrictament laborals i cap d’aquestes persones del seu entorn es pot anomenar un amic veritable.

La Natasha Romanova sovint té la sensació que des que va néixer fa 32 anys a Volgograd (l’antiga Stalingrad), la seva vida ha estat usada per diferents organitzacions com a eina per obtenir informació  o per executar els treballs més foscos.

D’entrada, va ser entrenada pels serveis d’intel·ligència de Rússia per convertir-se en un agent d’informació. Usaven tècniques heretades dels vells oficials de la KGB i per tant, és capaç de mostrar una gran resistència i determinació per assolir els seus objectius. També va ser entrenada en arts marcials per tal d’estar sempre armada – o es podria dir per ser una arma –  i encarnar la part perillosa en un duel. Les seves habilitats com espia li proporcionen un excel·lent sigil i la perícia en la infiltració.

Posteriorment, anys més tard, va viatjar als Estats Units d’Amèrica fugint d’una missió fallida i per recomanació expressa dels oficials d’intel·ligència de Rússia. “Més val que desapareguis...” va ser el subtil to utilitzat. Així, va aterrar a la terra de les oportunitats i va contactar amb els serveis d’intel·ligència del país per aconseguir una feina: ser espia era l’únic que sabia fer.

De llavors ençà, en els darrers 4 anys ha estat complint diverses missions secretes però ara sent que aquesta citació és diferent, té un altre to, un altre aroma. L’han citat d'aquí a 2 dies per parlar de noves oportunitats, d’una nova forma de vida i tot sota el paraigua de les Forces Aèries dels Estats Units d’Amèrica i les Operacions Especials.

Fa olor a aventures. Podrà ser aquesta LA somniada oportunitat?

Serà ara quan podrà saber què és tenir amics i família?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Campanya Stargate II - Antecedents

El Programa Stargate: explorant la Galàxia. Pràcticament fa un any que es va formar la unitat SG-29 dins del Programa Stargate. La coma...