dilluns, 5 de febrer del 2018

Un Almirant Corsari per a l'Aliança Rebel (I)

Títol Partida: Un Almirant Corsari per a l'Aliança Rebel
Ambientació: Star Wars
Sistema: D6
Jugadors: 4
Tipus: partida d'iniciació
Possibilitat de seqüela: sí

Fa molt de temps, en una galàxia molt, molt llunyana...                      

Mentre els aventurers acaben de llegir els informes sobre el misteriós Borgelius i n’extreuen informació útil, des dels comandaments el pilot obre comunicació:
- Ehmmm, ei, tripulació, hmmm... Els sensors indiquen unes enormes pertorbacions electromagnètiques. Jo no sóc expert però té tota la pinta que en la nostra trajectòria hi ha tempesta solar de ca l’ample.
Després d’uns eterns dos segons de pausa dels tripulants, o més ben dit els seus passatgers ja que ell fa poc més que de taxi en aquesta missió, en Roger segueix des de la cabina del pilot:
- El més sensat és sortir ara de l’hiperespai. Pel que diu la pantalla de navegació, sortirem a un sistema amb diversos planetes.
La sotragada és important. Sense donar temps als tripulants – o caldria dir aventurers, ja que des de fa just 4h es troben en la primera aventura com a membres de l’Aliança Rebel – surt de l'hiperespai mentre els esglais s’estenen per l’habitacle de la nau. 

(nau de transport GR-75 - versió micro)

En Roger aterra a gran velocitat, no dubta, el Comandant Mark li ha encomanat que transporti aquest grupet al Sistema Piros, i això vol dir mantenir-los en vida fins llavors. Més per cortesia que per conèixer la resposta deixa anar:
- Aquest planeta va bé oi?
I hi encara la nau a gran velocitat mentre l’orquestra d’alarmes i avisos d’error en els sistemes de control i navegació sona en ritme allegro degut a la tempesta solar. Pilota sense sensors, a vista, no hi ha temps per resetejar el panell. La vibració s’apodera de tota la nau mentre creua les primeres capes de l’atmosfera. Els tripulants, o eren valents aventurers? S’aferren als seus seients, potser, preguntant-se què coi hi fan aquí i si això de l’Aliança Rebel realment val la pena...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Campanya Stargate II - Antecedents

El Programa Stargate: explorant la Galàxia. Pràcticament fa un any que es va formar la unitat SG-29 dins del Programa Stargate. La coma...