diumenge, 18 de febrer del 2018

Un Almirant Corsari per a l'Aliança Rebel (III)

(...)
Els instants de pànic mentre els rebels es reagrupen a la nau donen pas a l'anàlisi calmada dels fets. En Toni, sabent exactament què pregunta gràcies als seus coneixements de mecànica i tècnica trenca el silenci:
- Roger, quant temps necessites per reparar la nau? Sembla que en poca estona es farà fosc.
En Roger, renegant que ja n'hi ha prou de preguntar "quant falta" cada 5 minuts etziba:
- Aquí no es tracta de quant trigaré a arreglar els sensors i el sistema de navegació de la nau que ha quedat fregit, per si ho havíeu oblidat: HI HA UNA PUNYETERA TEMPESTA SOLAR ALLÀ DALT!
Queden unes 8 hores abans no s'esvaeixi la tempesta solar i sigui segur tornar a emprendre el vol, temps suficient per reparar la nau segons afirma en Roger. Segueix movent-se sempre amb les mans ocupades, tot comprovant sistemes i remugant sense parar com d'impertinents en són aquests novatillos...
La Llum s'està centrant en buscar informació i referències sobre espècies del planeta. Aquí no sembla que ningú abans hagi reportat un estudi del planeta més enllà d'especificar que no té civilització avançada coneguda i que és probable que existeixi alguna societat primitiva no localitzada. El planeta tampoc té recursos energètics o minerals d'especial interès i això el fa poc atractiu per a l'exploració.
Prenent com a punt de partida la forma dels rastres que han trobat i el tipus de vegetació que els envolta, intenta reduir la llista de possibles bèsties de la base de dades disponible a la nau.
En Crom, en Toni i en Luke han decidit invertir el temps en assegurar la zona. Talen arbres del límit del bosc i creen un petit fossar entorn la nau. Finalment, si tenen temps, completaran el perímetre de seguretat mantenint en flames les branques i fustes que han tallat i clavat al terra.
- Ja ho tinc! Això que heu vist de cua d'ull segur que era un Ghest. Viuen en climes com aquest en planetes de característiques similars.- Després de molta estona absorta en les seves lectures, la Llum té alguna notícia pels companys.
- Un què? I això què menja? - En Crom no n'havia sentit a parlar abans d'aquesta espècie i de fet, quan menciona el menjar recorda que porten hores preparant una barricada entorn la nau i ja és ben fosc. Un pensament vital emergeix de la seva panxa i viatja fins al cap: "els rebels no sopen o què?".
- N'hi ha de 3 tipus diferents, no se ben bé quin deu ser el que hi ha per aquí. Un d'ells és herbívor i de color verd amb taques fosques, un altre de tons marrons i rojos diu aquí que és carronyaire i per últim n'hi ha un que tot i que es pot alimentar de carn pel que realment se sent atret és per l'energia i el metall.
- I aquest últim que dius...no serà pas blau i carregat d'electricitat oi??? - En Luke mira més enllà de la barricada de fustes i branques ardents, amb els ulls desorbitats, com una serp enorme de color blau elèctric llisca entre l'herba apropant-se lenta, però decididament.

No es mou a gran velocitat i avança per un dels 3 costats en el que tenen més o menys preparat un perímetre de seguretat però és molt més alta que el mur de foc que la separa de l'apetitosa nau de metall i plena d'energia. Si decideix vorejar la barricada en uns segons arribarà a la nau per la part desprotegida. Els aventurers - novells, sí, però aventurers a marxes forçades - es preparen pel combat imminent... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Campanya Stargate II - Antecedents

El Programa Stargate: explorant la Galàxia. Pràcticament fa un any que es va formar la unitat SG-29 dins del Programa Stargate. La coma...